Yleissiivous Oy

Kylänportti 12 E, 02940 ESPOO

Maire 0400 298 664

Toimistosiivous pääkaupunkiseudulla

Toimistosiivous on Yleissiivous Oy:n ydintoimintaa. Tilatessasi toimistosiivouspalvelut meiltä, saat sujuvaa palvelua ja laadukkaan toteutuksen. Viihtyisä ja raikas työympäristö on päämäärämme, sillä ne tukevat tehokasta työskentelyä ja luovat yrityksestä hyvän mielikuvan.

Siivoamme erilaisia toimitiloja ja toimistoja päivittäin, ja takaamme toimiston henkilökunnan hyvinvoinnin ja työpaikalla viihtymisen.

Tarjoamme yrityksille laadukasta toimistosiivousta joustavasti. Meidät saa aina tavoitettua ja reagoimme nopeasti asiakkaidemme pyyntöihin ja palautteisiin. Huolehdimme myös siitä, että työt tulee tehtyä oikein ja huolellisesti. Panostamme työnjohtoon ja laadunvalvontaan.

Kemikaaliton siivous parantaa sisäilman laatua ja vähentää ympäristöhaittoja

Säännöllinen siivous pitää huolen siitä, että sisäilman laatu pysyy raikkaana ja paikat siisteinä. Olemme siirtyneet kemikaalittomien siivouspalvelujen tarjoamiseen ensimmäisten suomalaisten siivousliikkeiden joukossa. Puhdistetulla hanavedellä pystymme saavuttamaan saman tai jopa paremman puhdistustuloksen kuin perinteisillä menetelmillä, sillä tällöin pesuaineiden jäämiä ei kerrostu pinnoille.

Kemikaalittomuus vaikuttaa myös sisäilman laatuun positiivisesti, sillä pesuaineista syntyy aina kemikaaleja. Siivouskemikaaleja vähentämällä työympäristö on puhtaampi ja vapaampi kemikaaleista, jolloin kohteen sisäilma ja työntekijöiden työhyvinvointi lisääntyvät.

Kokeneena toimijana pystymme toimimaan myös haastavissa ja erityisiä hygieniaa vaativissa kohteissa, kuten esimerkiksi terveys- ja hoiva-alan tiloissa. Joustava palvelukonseptimme mahdollistaa ajankäytön niissä paikoissa, joissa siivoukselle on enemmän tarvetta. Toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen tavoitteiden puitteissa.

Korkeat laatuvaatimukset ovat valttimme

Yleissiivous Oy on toimistosiivouksen ammattilainen, jonka tavoitteena on tuottaa sellaista palvelua, jonka takana voimme ylpeänä seistä. Tärkeimmät kilpailutekijämme ovatkin korkeat laatuvaatimukset – niin pienet kuin isotkin asiakkaamme ovat tyytyväisiä luottamukselliseen yhteistyöhön ja etenkin työmme lopputulokseen.

Toimistosiivouksessamme yhdistyvät

  • asiakkaiden toiveiden täyttäminen
  • joustava, tehokas ja nopea työskentely
  • ympäristöystävällisyys
  • viihtyisät ja työhyvinvointia lisäävät toimitilat
  • aina siisti lopputulos.

Siivouskohteinamme on merkittäviä toimistokokonaisuuksia Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella. Toimimme myös muualla Uudellamaalla. Ennen palvelun käynnistämistä käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi heidän toiveensa ja keskustelemme toimitiloista, jotta pystymme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Huolehdi yrityksesi tilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä toimistosiivouksen avulla, ota yhteyttä!