Yleissiivous Oy

Kylänportti 12 E, 02940 ESPOO

Maire 0400 298 664

Rakennussiivous ja rakennusaikainen jätteiden lajittelu.

Yleissiivous Oy suorittaa rakennussiivousta, rakennusten loppusiivouksia ja työmaan pölynhallintaa vankalla kokemuksella. Kaikilla työmailla työskentelevillä työntekijöillämme on Valttikortti (kuvallinen ja veronumerollinen henkilökortti rakennustyömaalla työskenteleville) kaulassaan sekä aimo annos tietotaitoa käsissään. Olemme tunnettuja rakennustyömaiden kumppaneita Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella. Toiminta-alueemme on Uusimaa.

Kun annat rakennusaikaisen siivouksen asiantuntevan yrityksen huoleksi, voit keskittyä toimintasi tehostamiseen ja ydinosaamiseesi. Omaamme pitkän kokemuksen edellä mainittujen lisäksi myös pölynhallinnasta, rakennusjätteiden lajittelusta ja rakennusten loppusiivouksesta, joten voimme huolehtia rakennustyömaan siivouksesta ja pölynhallinnasta kokonaisvaltaisesti.

Työskennellessämme mitoitamme resurssit oikein ja optimoimme ne – kun kaikille tekijöille on koko ajan mitoitettu töitä sopivasti, säästät kustannuksissa.

Työmaan pölynhallinta rakennusprojektin ajaksi

Huolehdimme koko rakennusurakan ajan työmaan pölynhallinnasta ja rakennusjätteiden lajittelusta. Huolehdimme myös ilmanpuhdistuslaitteiden suodattimien vaihdoista ja puhdistuksista. Tilatessasi meiltä siivouspalvelut, voit olla varma työmaan viihtyvyydestä, asianmukaisesta puhtaudesta ja ennen kaikkea turvallisuudesta.

Rakennusten loppusiivous viimeistellysti

Loppusiivouksessa rakennus siivotaan sellaiseen käyttökuntoon, että se voidaan luovuttaa tilojen käyttäjille siistinä. Loppusiivous varmistaa rakennuksen siisteyden, viihtyvyyden ja turvallisuuden. Rakennuksen loppusiivous onkin tärkeä työvaihe rakentamisessa, jonka vuoksi se kannattaa teetättää ammattitaitoisella palveluntarjoajalla.

Rakennusten loppusiivous aloitetaan rakennuksessa vaiheittain siten, että loppusiivoukseen kuuluvat alueet tarvittaessa eristetään tiloista, joissa vielä suoritetaan rakennus- tai asennustöitä. Kulkeminen likaisen ja puhtaan alueen välillä minimoidaan pölyn leviämisen välttämiseksi.
Tilatessasi loppusiivouspalvelut meiltä, saat varmasti puhdasta jälkeä viimeistellysti. Napakan hinnan lisäksi saat myös erinomaisen ja puhtaan lopputuloksen. Siivousalan ammattilaisena tiedämme mitä teemme, joten saat meiltä vinkkejä ja neuvoja siihen, miten loppusiivous olisi järkevä toteuttaa.

Ota yhteyttä – meillä asiat sujuvat!