Yleissiivous Oy

Kylänportti 12 E, 02940 ESPOO

Maire 0400 298 664

SRV Rakennus Oy

Projekti: HUS Siltasairaala

SRV Rakennus Oy on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, jonka liikevaihto nousi vuonna 2018 lähelle miljardia. SRV kehittää ja rakentaa liike-, toimisto-, sekä toimitiloja. Tällä hetkellä SRV rakentaa Meilahteen HUSin historian suurinta hanketta, Siltasairaalaa Urakkamuotona on yhteistoiminnallinen projektinjohtourakka. Yleissiivous on tullut projektiin mukaan runkotöiden alkuvaiheessarakennuksen aikaisen siivouksen osalta.

SRV:n työmaapäällikkö, Matti Julin, kertoo SRV:n valinneen Yleissiivouksen kumppanikseen aiempien hyvien kokemusten, kilpailukykyisen hinnan, työn laadun ja mukavan henkilökunnan takia.

“Teimme yhteistyötä myös uutta Lastensairaalaa rakennettaessa, ja olimme erittäin tyytyväisiä, joten oli helppo valita Yleissiivous mukaan myös Siltasairaalan projektiin. Tämä projekti on erityinen, koska rakennettava sairaala liittyy monelta osin vieressä toimiviin sairaaloihin. Kun me työskentelemme, seinän toisella puolella saatetaan suorittaa sydänleikkausta. Tästä syystä siisteydestä, pölyttömyydestä ja kosteudenhallinnasta on huolehdittava entistä tarkemmin. Yleissiivouksen kanssa yhteistyö on sujunut, työn laatu on hyvää ja sovituista asioista on aina pidetty kiinni. Plussaa on myös mukava henkilökunta, jonka kanssa on ilo työskennellä.”

Kaha Oy Ab

Kymmenisen vuotta sitten alkoi Kahan ja Yleissiivouksen mutkaton yhteistyö, joka on jatkunut tähän päivään saakka eikä loppua näy. Kaha Oy Ab on henkilö- ja hyötyajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden, työkalujen sekä ajoneuvoteollisuuden komponenttien maahantuonti- ja tukkuliike, jonka toimitilojen siisteydestä Yleissiivouksen väki huolehtii päivittäin.

Normaalin perussiivouksen lisäksi Yleissiivous huolehtii myös satunnaisista siivoustarpeista, kuten esimerkiksi ikkunoiden pesemisestä, yläpölyjen pyyhkimisestä, lattioiden vahauksesta, ruokalan suursiivouksesta, sekä teknisten tilojen siivouksesta. Yleissiivoukselta hoituu myös ilmastointikanavien nuohous, joka tehtiin Kahalla muutama vuosi sitten.

Kahan talousjohtaja Juha Ojala on ollut tyytyväinen yhteistyöhön:

“Meillä on Yleissiivoukselta omat tutut siistijät niin konttorin kuin myös varaston puolella. Heistä on tullut osa Kahan työyhteisöä. Myös loma- ja sairasajan tuuraukset ovat Yleissiivouksen aikana sujuneet hyvin, mikä ei aina ole itsestäänselvyys. Yleissiivouksella on muutenkin välitöntä ja ystävällistä henkilökuntaa ja vaikuttaa siltä, että Yleissiivous pitää myös henkilöstöstään huolta. Suosittelemme Yleissiivousta muillekin, koska homma vaan hoituu!”