Toimistosiivousta pääkaupunkiseudulla

Toimistosiivous on Yleissiivous Oy:n ydintoimintaa. Tilatessasi toimistosiivouspalvelut meiltä saat sujuvaa palvelua ja laadukkaita toteutuksia. Viihtyisä ja raikas työympäristö on kaikkien päämäärä. Se tukee tehokasta työskentelyä ja luo hyviä vaikutelmia yrityskuvaan. Siivouskohteinamme on merkittäviä toimistokokonaisuuksia Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella. Toimimme toimistosiivouksia myös muualla Uudenmaan alueella.

Laita Sinäkin yrityksesi siivouspalvelut kuntoon »

Korkeat laatuvaatimukset ovat valttimme

Yleissiivous Oy on toimistosiivouksen ammattilainen, jonka tavoitteena on tuottaa sellaista palvelua, jonka takana voimme ylpeänä seistä. Tärkein kilpailutekijämme onkin korkeat laatuvaatimukset - niin pienet kuin isotkin asiakkaamme ovat tyytyväisiä luottamukselliseen yhteistyöhön ja etenkin työmme lopputulokseen.

ESD-lattioiden erikoisosaaja

Erityisosaamisemme ESD-lattioiden puhdistuksessa ja saamamme erikoiskoulutus antavat asiakkaillemme mahdollisuuden järjestää siivouspalvelut kätevästi yhden luottokumppanin kautta. Erityisosaamisemme ansiosta elektroniikkatiloista tulee puhtaita eikä liasta ja pölystä aiheudu haittoja herkille laitteille tai viivästyksiä tuotannolle.

Järjestä yrityksesi siivouspalvelut vaaditulla tavalla - ota yhteyttä!

Yleissiivous Oy tekee toimistosiivouksia ja muita yrityssiivouksia muun muassa Uudenmaan alueella, kuten Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Kysy lisää toimistosiivouksesta »

Ota yhteyttä »