Yleissiivous Oy

Kylänportti 12 E, 02940 ESPOO

Tule meille töihin! – tutustu avoimiin työpaikkoihin

Kiinnostaako varma ja vakaa siivousala mukavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Tervetuloa Yleissiivous Oy:n reiluun joukkoon! Etsimme jatkuvasti lisää siivousalan ammattilaisia yritykseemme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.  

Palkkaamme mielellämme kokeneita alan ammattilaisia, mutta uskomme myös innokkaisiin ja täsmällisiin alalle pyrkiviin alkuihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta palvelua ja haluamme sinut avuksemme, kunhan omaat positiivisen asenteen ja tarkan työtavan! 


Lähetä lomakkeella tietosi, jonka jälkeen kartoitamme rekrytointitarpeemme. Toimimme pääasiassa Uudenmaan alueella Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai soittamalla numeroon 040 556 9000.

Sinä olet voimavaramme!

Yleissiivous on kokenut ja luotettava työnantaja ja suhtaudumme työntekijöihimme tärkeimpänä voimavaranamme. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään, jolloin heillä on mahdollisuus tehdä työnsä laadukkaasti. 
 

Täytä työhakemus

Kyllä
Ei

Koulutus ja työkokemus

Vakituista työtä
Määräaikaista työtä
Kokopäiväisesti
Osa-aika aamuisin
Osa-aika päivisin
Osa-aika iltaisin

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Yleissiivous Kangas Eija Oy
Kylänportti 12 E
02940 ESPOO

Y-tunnus:
Puh: 04 241 1551

Yhteyshenkilönä rekisteriä koskevissa asioissa on: 

Satu Kangas, Kylänportti 12 E, 02940 Espoo. 

satu.kangas@yleissiivous.fi, +358405569000

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Yleissiivous Kangas Eija Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla ja tietoturvallisella palvelimella, johon pääsy vaatii henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisterinpitäjä hallinnoi käyttöoikeuksia rekisteriin. 
Henkilötietojen käsittelyyn on oikeus niillä rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä suorittamiseen. 
Rekisteritiedot on suojattu Rekisterinpitäjän ulkopuolisilta teknisillä ratkaisuilla ja sovelluksilla. Rekisteritietojen säännöllisestä varmuuskopioinnista huolehditaan ja tietojen palauttamismahdollisuus varmistetaan. Rekisterinpitäjä ilmoittaa mahdollisista tietoturvaloukkauksista suoraan viranomaisille tai käyttäjälle lainsäädännön määrittelemien säännösten mukaisesti. 

Rekisterin tiedoista voidaan ottaa myös kopioita, tulosteita ja muita paperisia otteita. 
Tällaista manuaalista aineistoa säilytetään lukitussa tilassa, ja manuaalinen aineisto hävitetään tietoturvallisella tavalla, kun aineisto ei enää ole tarpeen asiakkaan toimeksiannon hoitamiseksi. 
 

10. Rekisteritietojen säilytys

Rekisterinpitäjä säilyttää muita rekisteröityjä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti ja vain niin kauan, kuin niiden säilyttäminen on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi. 

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antamansa suostumuksensa. Tällöin tiedot poistetaan hakijan pyynnöstä välittömästi. Tietoja voidaan kuitenkin tästä huolimatta säilyttää ja käyttää kirjanpito-, tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuvasta syystä myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.