Rakennusten loppusiivousta Uudellamaalla

Yleissiivous Oy suorittaa rakennusten loppusiivouksia ja työmaan pölynhallintaa vankalla kokemuksella. Kaikilla työmailla työskentelevillä työntekijöillämme on Valttikortti (kuvallinen ja veronumerollinen henkilökortti rakennustyömaalla työskenteleville) kaulassaan sekä aimoannos tietotaitoa käsissään. Olemme tunnettuja rakennustyömaiden kumppaneita Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella. Teemme rakennusten loppusiivouksia ja pölynhallintaa myös Uudenmaan alueen ulkopuolella. Kysy lisää rakennusten loppusiivouspalveluista tai pyydä tarjous » 

Työmaan pölynhallintaa rakennusprojektin ajaksi

Huolehdimme koko rakennusurakan ajan työmaan pölynhallinnasta. Käytössämme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat ilmanpuhdistuslaitteet ja -menetelmät. Laitteemme soveltuvat myös homepölykohteisiin. Huolehdimme myös laitteiden suodattimien vaihdoista ja puhdistuksista. Tilatessasi meiltä siivouspalvelut, voit olla varma työmaan viihtyvyydestä, asianmukaisesta puhtaudesta ja ennen kaikkea turvallisuudesta.

Rakennusten loppusiivousta viimeistellysti

Tilatessasi loppusiivouspalvelut meiltä saat varmasti puhdasta jälkeä viimeistellysti. Napakan hinnan lisäksi saat myös erinomaisen, puhtaan lopputuloksen. Siivousalan ammattilaisena tiedämme mitä teemme - saat meiltä vinkkejä ja neuvoja siihen, miten loppusiivous olisi järkevä toteuttaa.

Ota yhteyttä - meillä asiat sujuvat!

Yleissiivous Oy suorittaa työmaiden pölynhallintaa ja rakennusten loppusiivousta Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Ota yhteyttä luottokumppaniisi »